השעיה/מחיקה של חבר צוות

השעיית חבר לקבוצה

אם עליך להשעות חבר צוות באופן זמני, באפשרותך לעשות זאת מהכרטיסיה צוות של חשבון הבעלים של סביבת העבודה. אתה יכול לחדש את השעיית חברי הצוות בכל עת.

משתמשים מושעים אינם יכולים להיכנס לחשבון שלהם ולקבל הודעה שהחשבון שלהם הושעה.

כדי להשעות חבר לקבוצה:

  1. עבור אל הכרטיסיה תפריט צוות
  2. בחר חבר צוות ולחץ על סימן השעיה משמאל
  3. המשתמש מושעה כעת
צילום מסך 2021 09 15 ב 3.17.27 PM

כאשר משתמש זה ינסה להיכנס לחשבון שלו, הוא יראה הודעה כזו:

צילום מסך 2021 09 15 ב 3.41.33 PM

מחיקת חבר צוות

  1. עבור אל הכרטיסיה תפריט צוות
  2. בחר חבר לקבוצה ולחץ על סימן המחיקה משמאל
  3. לחץ על אישור כדי לאשר מחיקת משתמש בחלון מוקפץ.
  4. המשתמש נמחק כעת
צילום מסך 2021 09 15 ב 4.22.21 PM
צילום מסך 2021 09 15 ב 42221 PM

כאשר משתמש זה ינסה להיכנס לחשבון שלו, הוא יראה הודעה כזו:

צילום מסך 2021 09 15 ב 4.27.10 PM

אם ברצונך להזמין חבר צוות חדש, תוכל לעשות זאת באותה כרטיסיה. בדוק כיצד להזמין חבר צוות חדש במאמר שלהלן.

כיצד להזמין חבר צוות

נטליה צבלינסקה
הודעות אחרונות מאת נטליה Tsvalinska (ראה הכל)

    IMG 6733

    הפיכת החוויה שלך עם המוצר שלנו לטובה יותר מיום ליום.

    תוכן עניינים