QR-code werkt niet

Wat als de QR-code niet werkt?

Als je een QR-code scant in Timelies met je Whatsapp mobiele app en er gebeuren daarna geen acties, dan is het de moeite waard om te controleren of je een beta-versie van Whatsapp gebruikt en als dat zo is, moet je het uitschakelen.

Hoe controleer ik of ik een bètaversie van Whatsapp heb?

1. Ga naar Instellingen op je Whatsapp app
  2. Druk op de knop Gekoppelde apparaten
  3. Je ziet het teken Multi-Device Beta versie bij de indicator Gevoegd

Voor IOS:

Beta-versie WA

Voor Android:

Beta Android

Bètaversie voor meerdere apparaten van Whatsapp uitschakelen

Als je de Multi-Device Beta versie hebt ingeschakeld zal je QR-code voor Tijdlijnen niet werken.

We raden je aan om de beta-versie te verlaten en opnieuw te proberen om QR-code te scannen.

Om de Multi-Device Beta versie uit te schakelen op je Whatsapp:

1. Ga naar Instellingen op je Whatsapp app
  2. Druk op de knop Gekoppelde apparaten
  3. Je ziet het teken Multi-Device Beta versie bij de indicator Gevoegd
  4. Druk op Multi-Device Beta om meer details te zien
  5. Druk op Beta verlaten onderaan het scherm

Voor IOS:

Beta verlaten

Voor Android:

Bèta-Android verlaten

QR code werkt niet of wordt niet gegenereerd maar ik gebruik geen Beta

Soms kan Whatsapp een fout weergeven die zegt dat je ervoor moet zorgen dat je verbinding maakt op web.whatsapp.com.

0 02 05 ad65cc8e29948cfa4662bb0580461e5cb0234e2198a51dc506054b04a53170be 55651867 e1609855992412

Om het te repareren:

1. Druk op Opnieuw Verbinden op het tabblad Whatsapp
  2. Scan een nieuw gegenereerde QR code met Whatsapp op je mobiele telefoon op dezelfde manier als hier wordt uitgelegd.

Neem contact met ons op

Als je al het bovenstaande hebt gecontroleerd en het helpt nog steeds niet, laat het ons dan weten. Soms komt Whatsapp met een grote update en dat kan invloed hebben op onze infrastructuur.
De snelste manier om ons te bereiken is via de chat rechtsonder in je scherm. We zullen ons best doen om je te helpen en het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Natalia Tsvalinska
Laatste berichten van Natalia Tsvalinska (Bekijk alle berichten )

IMG 6733

Jouw ervaring met ons product elke dag beter maken.