Broadcast/Bulk antwoorden versturen op Whatsapp

1818 oooo.plus

TimelinesAI stelt je team in staat om Bulk Replies te sturen naar de aangepaste lijsten van je contacten op Whatsapp.

Het werkt hetzelfde als Broadcasting op Whatsapp, maar biedt je iets meer opties.

Gebruikers van TimelinesAI kunnen:

• Stuur het marketingbericht in bulk naar de klanten die contact hebben gehad met je bedrijf. De ontvangers hoeven jouw nummer niet in hun contactpersonenlijst te hebben staan.
  • Verstuur het bulkantwoord naar meer dan 256 contacten. Je kunt chats met klanten segmenteren of filteren op labels, types (groepen of directe chats) en deze lijsten opslaan als presets. Het bulkantwoord is handig om updates, nieuws en upsell-services naar je klanten te sturen.

Hoe verstuur ik een bulkbeantwoordingscampagne?

1. Selecteer de contactpersonen naar wie u een bulkbeantwoordingscampagne wilt verzenden door de relevante chats in de chatlijst aan te vinken of door ze te selecteren uit eerder gemaakte chats. Gefilterde weergave.

Schermafbeelding 2021 09 22 om 15.44.06 PM

2. Er verschijnt een venster waarin je het campagnebericht kunt invoeren en indien nodig bestanden kunt bijvoegen.

Schermopname 2021 09 22 om 3.47.47 PM

3. Klik op Stuur en je campagne wordt binnen 2 minuten ingepland om verzonden te worden. Tip: Dit wordt gedaan zodat je de nodige wijzigingen kunt aanbrengen of een campagne kunt annuleren als dat nodig is.

Schermopname 2021 09 22 om 3.57.02 PM

4. Ga naar het tabblad Massaberichten in het menu Tijdigheid om je Bulkbeantwoordingscampagnes en hun details te bekijken. Hier kun je de volgende informatie controleren:
  • Verzonden door - naam van de teamgenoot die de campagne heeft verzonden
  • Gepland op - de werkelijke tijd waarop de campagne wordt verzonden
  • Bericht - u kunt erop klikken om te controleren wat er in het massabericht komt te staan
  • Status - Voltooid, als de campagne is verzonden; Geannuleerd door, als het verzenden van de campagne werd afgebroken; Gepland, als de campagne over 2 minuten wordt verzonden.
  • Actie - CSV downloaden, als de campagne is verzonden of geannuleerd kun je de details zien in het CSV-bestand; Annuleren, als je een nieuw geplande campagne moet annuleren.

Schermopname 2021 09 22 om 4.14.29 PM

5. Als je een geplande campagne niet hoeft te annuleren, moet je 2 minuten wachten en wordt deze verzonden. Je kunt op dat moment andere taken uitvoeren, want het verzenden gebeurt op de achtergrond. Nadat het is voltooid, krijg je een melding.

Schermopname 2021 09 22 om 8.59.44 AM

6. Nu kun je een CSV-bestand downloaden om de details van de uitgevoerde Mass Messaging te bekijken. Als je op de knop Download CSV drukt, wordt het csv-bestand opgeslagen op je computer.

Schermopname 2021 09 22 om 4.46.45 PM

Het verzenden van een bulkbericht resulteert in een rechtstreeks bericht in elke chat of groepschat die je hebt geselecteerd. Je kunt de statussen van de verzonden berichten zien op het moment dat het csv-bestand wordt gedownload.

Als de campagne is geannuleerd, kun je nog steeds een csv-bestand met de details downloaden. De verzendstatus is Geannuleerd.

Schermopname 2021 09 22 om 3.55.30 PM

Tip: U kunt Quick Reply-sjablonen gebruiken, bijlagen toevoegen of gewoon een bericht typen en versturen.

Opmerking: variabelen worden nog niet ondersteund, dus vermijd het invoegen van persoonlijke informatie voor sommige van je contacten.

Hoe een aangepaste lijst maken op TimelinesAI

Aangepaste lijsten worden gemaakt door filters toe te passen op je chatweergave. Leer hoe je een nieuw Filter maakt:

Filters toepassen op de chatweergave

Etiketteren

Hier is een korte gif die laat zien hoe je een Filter maakt en een Bulkbeantwoordingscampagne naar de contactpersonen stuurt

Dat was het! Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen via de chat. We helpen je graag verder!

1818 oooo.plus

Ik draag vele petten bij TimelinesAI om te luisteren naar onze gebruikers en het ontwikkelingsteam te helpen de juiste richting te kiezen.