TimelinesAI
2 / 3

Bir kez giriş yapın

Kopyalanacak şifre veya anahtar yok. TimelinesAI hesabınızla giriş yaparsınız ve asistan tam olarak sizin yetkilerinizle sizin adınıza hareket eder. Girişi hatırlar, bu yüzden bunu her araç için yalnızca bir kez yaparsınız.

Asistan sizin adınıza hareket ettiği için yalnızca TimelinesAI'daki rolünüzün izin verdiği numaraları ve sohbetleri görür. Kendi asistanını bağlayan bir ekip arkadaşı sizin görünümünüzü değil, kendi görünümünü görür ve her işlem TimelinesAI'da onu yapan kişinin adıyla görünür.

Giriş kişiye özeldir. Üç ekip arkadaşı asistanı kullanıyorsa, her biri kendi TimelinesAI hesabıyla bağlanır ve giriş yapar.

Neden önemli

Asistan, bir ana anahtar değil, sizinle aynı anahtarı alır. Siz TimelinesAI'da bir sohbeti göremiyorsanız o da göremez. Yaptığı her şey sizin adınıza kaydedilir; kimin ne yaptığı konusunda asla şüphe kalmaz ve erişimini istediğiniz zaman geri alabilirsiniz.

  1. 1

    Hangi aracı bağladıysanız bağlayın, ilk giriş bu TimelinesAI sayfasını açar. TimelinesAI hesabınızla giriş yapın ve erişime izin verin.

    TimelinesAI erişim izni ekranı
  2. 2

    Daha sonra bağlantıyı kesmek için TimelinesAI'ı yapay zekâ aracınızın bağlayıcılarından veya ayarlarından kaldırın. Çalışma alanınız olduğu gibi kalır.