Bladwijzer maken van een bericht in een chat

Als er berichten zijn waar je snel toegang tot wilt hebben, kun je ze bookmarken.

Een bladwijzer maken van een bericht in een chat:

1. Ga naar een chat en zoek een bericht dat je wilt bookmarken
  2. Beweeg de muis over een bericht en klik in het zwevende paneel op de knop Toevoegen aan bladwijzer
  3. Het bericht is een bladwijzer. U ziet een gele ster verschijnen in de rechterbovenhoek van het bericht met een bladwijzer.

Favoriete berichten bekijken

Om de berichten te bekijken waarvoor je een bladwijzer hebt gemaakt:

1. Ga naar een chat en navigeer naar het rechterpaneel
  2. Klik op de tab Bladwijzerberichten
  3. Je ziet alle geboekte berichten van deze chat
Schermopname 2021 10 01 om 2.53.04 PM