Whatsapp-berichten delen met TimelinesAI

In TimelinesAI kunt u veilig Whatsapp berichten delen met andere gebruikers. In de deeloptie wordt niet onthuld aan wie deze berichten oorspronkelijk waren gericht.

Een bericht of meerdere berichten delen:

1. Selecteer relevante berichten die je wilt delen door ze aan de linkerkant van de chat aan te vinken
  2. Navigeer naar het hulppaneel bovenaan de chat en klik op de knop Delen
  3. URL voor delen wordt gekopieerd naar klembord
Schermopname 2021 09 17 om 3.08.54 PM

4. Navigeer naar een chat, browser of een andere messenger via welke u een koppeling naar de gedeelde berichten wilt aanbieden.

5. Voeg de URL van het klembord in en druk op de knop Verzenden.

Schermopname 2021 09 17 om 3.11.34 PM

De gebruiker die dit bericht opent, ziet een URL-link. Wanneer hij deze opent, ziet hij de geselecteerde berichten zonder de naam van de oorspronkelijke ontvanger van het bericht.

Schermopname 2021 09 17 om 3.12.55 PM