Roluri pentru gestionarea căsuței de primire partajate la TimelinesAI

Diferența de roluri

Pentru a vă gestiona mai eficient căsuța de e-mail partajată Whatsapp, puteți să vă invitați colegii în spațiul de lucru și să le atribuiți anumite roluri.

09.03.2022 17.11.04 REC

Puteți să vă invitați colegii de echipă în fila Echipa.

În mod implicit, aceștia sunt invitați cu un rol de coechipier. Iată care este diferența:

  • Coechipier - poate vizualiza orice chat din spațiul de lucru, îl poate actualiza sau modifica. Nu pot șterge un chat. Nu pot șterge Proprietarul din chat. Acest rol este util pentru asistența și colaborarea zilnică pe Whatsapp.
09.03.2022 17.43.05 REC
Accesul la filele de meniu din Cronologie pentru un coechipier și un proprietar
  • Colaborator - poate vizualiza doar discuțiile la care a fost desemnat în mod specific sau discuțiile în care a fost menționat de alți coechipieri în comentarii. Toate celelalte discuții nu vor fi vizibile pentru ei. Colaboratorii pot gestiona doar chat-urile la care au fost invitați și pot edita doar conținutul creat de ei. Ei nu își pot conecta conturile de Whatsapp. Acest rol este util pentru lucrul cu contractori sau cu persoane din alte echipe.
09.03.2022 17.37.10 REC
Accesul la filele de meniu din Cronologie pentru un colaborator

Notă: Persoana care a înregistrat un spațiu de lucru are un rol specific de proprietar . Conversațiile Whatsapp sincronizate cu Timelines pot fi șterse numai de către proprietar.

Natalia Tsvalinska
Ultimele mesaje de Natalia Tsvalinska (vezi toate)

    IMG 6733

    Să facem ca experiența dumneavoastră cu produsul nostru să fie mai bună în fiecare zi.

    Cuprins