Whatsapp-meldingen inschakelen op je bureaublad

Meldingen inschakelen

Voor uw gemak kunt u meldingen inschakelen voor nieuwe berichten die binnenkomen op het Whatsapp nummer dat verbonden is met TimelinesAI.

Whatsapp-meldingen inschakelen op je bureaublad:

1. Ga naar Mijn Profiel menu sectie op uw TimelinesAI
  2. Selecteer bovenaan de tab Meldingsinstellingen
  3. Wijzig de instellingen voor meldingen en druk op de knop Browsermeldingen inschakelen
  4. Het kan zijn dat je browser meldingen automatisch blokkeert, dus je moet naar de werkbalk van je browser gaan en klikken op het meldingspictogram
  5. Druk op de knop Toestaan voor deze site om meldingen in te schakelen.
Meldingen in browser

Als je bepaalde chats of groepen wilt dempen, kun je dit doen met de optie Chat dempen.

Chats in- en uitschakelen