Bijlagen toevoegen aan berichten

Welke bijlagen u kunt verzenden op tijdlijnen

U kunt afbeeldingen, video's, spraakopnames en bestanden verzenden via Tijdlijnen.

Schermopname 2021 09 17 om 2.03.34 PM
Audiobestand toegevoegd als bijlage aan een chat

Bijlagen toevoegen aan berichten

Een afbeelding toevoegen aan een bericht:

1. Klik op de knop Bijvoegen aan de rechterkant van het tekstinvoegvak in je chat.
Schermopname 2021 09 17 om 1.16.59 PM

2. Selecteer een bestand op uw computer en druk op Openen

3. De afbeelding wordt onderaan het bericht weergegeven dat je gaat verzenden.

Schermopname 2021 09 17 om 1.17.48 PM 1

4. Voeg indien nodig tekst toe aan het bericht en druk op de knop Verzenden

5. De afbeelding wordt nu verzonden en als voorbeeld weergegeven in je chat.

Schermopname 2021 09 17 om 1.18.16 PM 1