Whatsapp-berichten die een activiteit aanmaken in de Pipedrive Agenda uitschakelen

Uitgave

Omdat gesynchroniseerde berichten na verloop van tijd als een nieuwe activiteit in de Pipedrive Agenda verschijnen, wordt de agenda onoverzichtelijk met Whatsapp chat activiteiten.

Reden

Activiteiten synchroniseren in de Pipedrive kalender is de Pipedrive functie, niet die van Timelines. Als je het uitschakelt, zullen activiteiten niet verschijnen in de kalender. Maar deze instelling is gedefinieerd per Pipedrive gebruiker.

Oplossing

Alle Pipedrive gebruikers van je organisatie moeten dit uitschakelen in de Pipedrive instellingen. Voor het wijzigen van de instellingen:

1. Klik op het profielafbeeldingspictogram van de account
  2. Klik op Bedrijfsinstellingen
  3. Zoek in de lijst met instellingen naar Persoonlijke instellingen>Kalendersynchronisatie
  4. Selecteer de account waarop de gewijzigde instellingen moeten worden toegepast en druk op Account toevoegen of Opnieuw verbinden als de account al eerder was verbonden
  5. Deselecteer Whatsapp chat in de lijst met activiteiten die worden gesynchroniseerd met Pipedrive agenda.
27.04.2022 15.47.32 REC