Kan niet inloggen op uw TimelinesAI account

Wachtwoord vergeten

Als u niet kunt inloggen in uw TimelinesAI account omdat u uw wachtwoord bent vergeten, volg dan de onderstaande stappen:

1. Klik op de pagina Aanmelden op Wachtwoord vergeten?
Schermopname 2021 09 17 om 11.59.40 AM

2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt voor de registratie van je account

Schermopname 2021 09 17 om 11.59.52 AM

3. Controleer je e-mail voor de herstelinstructies en volg deze om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Tip: Zorg ervoor dat u uw spam- of ongewenste mappen controleert.

Opgeschort/verwijderd account

Als je het wachtwoord van je account hebt gereset, maar je je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, kan het zijn dat je account is opgeschort of verwijderd door de eigenaar van de werkruimte. Lees hieronder meer:

Een teamgenoot schorsen/verwijderen

Neem contact met ons op

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen in uw TimelinesAI, neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder in uw scherm, of stuur ons een e-mail naar hello@timelines.ai en we helpen u graag verder.