Een teamgenoot schorsen/verwijderen

Een teamgenoot schorsen

Als je een teamgenoot tijdelijk moet schorsen, kun je dit doen via het tabblad Team van het account Eigenaar van de werkruimte. Je kunt de schorsing van een teamgenoot op elk moment hervatten.

Geschorste gebruikers kunnen zich niet aanmelden bij hun account en krijgen een bericht dat hun account is geschorst.

Een teamgenoot schorsen:

1. Ga naar het tabblad Teammenu
  2. Selecteer een teamgenoot en klik op het Schorsingsteken aan de rechterkant
  3. De gebruiker is nu geschorst
Schermopname 2021 09 15 om 3.17.27 PM

Wanneer deze gebruiker probeert in te loggen op zijn account, krijgt hij een bericht als dit te zien:

Schermopname 2021 09 15 om 3.41.33 PM

Een teamgenoot verwijderen

1. Ga naar het tabblad Teammenu
  2. Selecteer een teamgenoot en klik op het Verwijderen teken aan de rechterkant
  3. Druk op Ok om het verwijderen van een gebruiker te bevestigen in een pop-upvenster.
  4. De gebruiker is nu verwijderd
Schermopname 2021 09 15 om 4.22.21 PM
Schermopname 2021 09 15 bij 42221 PM

Wanneer deze gebruiker probeert in te loggen op zijn account, krijgt hij een bericht als dit te zien:

Schermopname 2021 09 15 om 4.27.10 PM

Als je een nieuwe teamgenoot wilt uitnodigen, kun je dat op hetzelfde tabblad doen. Bekijk in het onderstaande artikel hoe je een nieuwe teamgenoot uitnodigt.

Een teamgenoot uitnodigen