Synchronisatie privéchats uitschakelen

Privéchats uitschakelen

U kunt voorkomen dat privéchats die u mogelijk hebt in uw Whatsapp-account worden gesynchroniseerd met uw Tijdlijnen. Als u dit doet zullen uw privéchats niet zichtbaar zijn in de gedeelde inbox binnen Timelines.

Hoe privéchats uitschakelen die worden gesynchroniseerd naar Tijdlijnen?

Volg de onderstaande stappen om chats niet langer te synchroniseren met Gedeelde inbox:

  1. Ga in je Tijdlijnen naar het Whatsapp menu
  2. Selecteer bovenaan de tab Mijn account
  3. Klik op Manage the contact list drop down menu
  4. Zoek in de lijst de chats die u niet wilt delen met het team in Tijdlijnen chatlijsten
  5. Schakelen van de synchronisatie voor die chats

Wat gebeurt er als ik synchronisatie van privéchats uitschakel?

Deze chats blijven in Whatsapp op je mobiel en je kunt erop reageren vanaf je mobiel.

In Alle chats in Tijdlijnen zal u deze chats kunnen zien als ze voordien gesynchroniseerd waren naar Tijdlijnen. Synchronisatie uitschakelen betekent dat de nieuwe berichten die aankomen in die chats niet zullen worden geüpload naar Tijdlijnen.

Als u de eerder gesynchroniseerde inhoud van die chats wilt verwijderen, kunt u naar de relevante chats gaan en ze uit Tijdlijnen verwijderen. Daarna worden privéchats niet meer weergegeven op Tijdlijnen.


Opmerking: verwijderde chats kunnen niet teruggehaald worden.

Natalia Tsvalinska
Laatste berichten van Natalia Tsvalinska (Bekijk alle berichten )

    IMG 6733

    Jouw ervaring met ons product elke dag beter maken.

    Inhoudsopgave