Dezactivarea sincronizării chat-urilor private

Dezactivarea chat-urilor private

Puteți împiedica sincronizarea conversațiilor private pe care le aveți în contul dvs. de Whatsapp cu Cronologie. Dacă faceți acest lucru, discuțiile private nu vor fi văzute în Cutia de intrare partajată din Timelines.

Cum se dezactivează sincronizarea chat-urilor private cu Timeline?

Pentru a dezactiva sincronizarea chat-urilor în Cutia poștală partajată, urmați pașii de mai jos:

  1. În Timeline mergeți la meniul Whatsapp
  2. Selectați fila Contul meu din partea de sus
  3. Faceți clic pe Manage the contact list drop down menu ( Gestionați lista de contacte )
  4. În listă găsiți chat-urile pe care nu doriți să le partajați cu echipa în Listele de chat din Timeline
  5. Comutarea sincronizării pentru aceste chat-uri

Ce se va întâmpla dacă dezactivez sincronizarea chat-urilor private?

Aceste discuții vor rămâne în Whatsapp pe telefonul mobil și veți putea răspunde la ele de pe telefonul mobil.

În Toate discuțiile din Timelines veți putea vedea acele discuții dacă au fost sincronizate anterior cu Timelines. Dezactivarea sincronizării înseamnă că mesajele noi care sosesc în acele chat-uri nu vor fi încărcate în Timelines.

Dacă doriți să ștergeți conținutul sincronizat anterior al acelor discuții, puteți accesa discuțiile relevante și să le ștergeți din Cronologie. După aceea, discuțiile private nu vor mai fi afișate pe Timelines.


Notă: Vă rugăm să rețineți că discuțiile șterse nu pot fi recuperate.

Natalia Tsvalinska
Ultimele mesaje de Natalia Tsvalinska (vezi toate)

    IMG 6733

    Să facem ca experiența dumneavoastră cu produsul nostru să fie mai bună în fiecare zi.

    Cuprins