Bericht verzonden vanuit Pipedrive verschijnt niet in Pipedrive feed

Uitgave

Soms kan het gebeuren dat het bericht dat is verzonden met behulp van het Actie-paneel in Pipedrive niet wordt weergegeven in de Activiteiten-feed. Dit kan verband houden met situaties waarin je Pipedrive een dubbele persoon heeft met dezelfde referenties (naam en telefoonnummer) en de activiteitenfeed wordt bijgewerkt voor die persoon in plaats van de huidige persoon van waaruit het bericht is verzonden.

Hoe controleren of het bericht is verzonden?

• Als het bericht verschijnt in Whatsapp mobile voor de ontvanger - betekent dit dat de integratie werkt, berichten zijn succesvol afgeleverd.
  • Als het bericht verschijnt in Tijdlijnen - betekent dit dat de integratie werkt, berichten worden succesvol afgeleverd.

Hoe kan ik zien of het bericht in de chat van de betreffende Tijdlijn staat?

1. Ga naar het Whatsapp tabblad in Tijdlijnen

2. Ga naar het tabblad Mijn account

3. Klik op De lijst met contactpersonen beheren om

4. Zoek naar de relevante naam van de chat

5. Klik op de link om naar de chat te gaan

Video uitleg

Stappen voor probleemoplossing

Als het bericht is verzonden (verschijnt in Whatsapp en in Tijdlijnen) is het belangrijk om te controleren of het bericht wordt gesynchroniseerd naar Pipedrive onder een andere Persoon. Volg de onderstaande stappen om te controleren waar het bericht is opgeslagen in Pipedrive:

1. Zoek de chat in vragen via Mijn Whatsapp-account.

2. Maak een screenshot van het Pipedrive synchronisatielogboek van het bericht: Ga met de muis over het bericht, klik op de 3 puntjes knop, klik op het Pipedrive logboek, klik op de Persoon link in het logboek.

Pipedrive lof
Pipedrive logboek
Pipedrive log 2.1
Klik op de persoon in het logboek

2.a. Als het synchronisatielogboek leeg is, betekent dit dat er een verbindingsprobleem was.

2.b. Als het synchronisatielogboek niet leeg is, controleer dan naar welke Persoon / Deal het bericht is gesynchroniseerd, controleer de mogelijkheid van duplicatie in Pipedrive

3. Als je een schermafbeelding maakt van Pipedrive, controleer dan of de URL en telefoonnummers zichtbaar zijn in de schermafbeelding.

4. Stuur ons de schermafbeeldingen in de chat en we zullen het probleem onderzoeken.