Suspendați/eliminați un coechipier

Suspendați un coechipier

Dacă aveți nevoie să suspendați temporar un coechipier, puteți face acest lucru din fila Team (Echipă) a contului proprietarului spațiului de lucru. Puteți relua suspendarea coechipierilor în orice moment.

Utilizatorii suspendați nu se pot conecta la contul lor și nu pot primi un mesaj care să îi anunțe că le-a fost suspendat contul.

Pentru a suspenda un coechipier:

  1. Mergeți la fila de meniu Team (Echipă )
  2. Selectați un coechipier și faceți clic pe semnul Suspendare din dreapta.
  3. Utilizatorul este acum suspendat
Captură de ecran 2021 09 15 la 15.17.27 PM

Când acest utilizator încearcă să se conecteze la contul său, va vedea un mesaj de genul acesta:

Captură de ecran 2021 09 15 la 15.41.33 PM

Ștergeți un coechipier

  1. Mergeți la fila de meniu Team (Echipă )
  2. Selectați un coechipier și faceți clic pe semnul Șterge din dreapta.
  3. Apăsați Ok pentru a confirma ștergerea unui utilizator într-o fereastră pop-up.
  4. Utilizatorul este acum șters
Captură de ecran 2021 09 15 la 4.22.21 PM
Captură de ecran 2021 09 15 la 42221 PM

Când acest utilizator încearcă să se conecteze la contul său, va vedea un mesaj de genul acesta:

Captură de ecran 2021 09 15 la 4.27.10 PM

Dacă doriți să invitați un nou coechipier, o puteți face în aceeași filă. Aflați cum să invitați un nou coechipier în articolul de mai jos.

Cum să inviți un coechipier

Natalia Tsvalinska
Ultimele mesaje de Natalia Tsvalinska (vezi toate)

    IMG 6733

    Să facem ca experiența dumneavoastră cu produsul nostru să fie mai bună în fiecare zi.

    Cuprins