Berichten blijven hangen in de status Verzenden

Hoe de afleverstatus van een bericht controleren

Als je wilt controleren wat de status van het verzonden bericht is, kun je daarvoor de Insight-functie gebruiken.

De afleverstatus van berichten controleren

Als de afleverstatus Verzenden is

Als de afleverstatus voor langere tijd op Verzenden blijft staan, kan dit erop wijzen dat je Whatsapp Mobile app niet bereikbaar is voor de Whatsapp servers. Volg de volgende stappen om dit probleem op te lossen:

1. Open Whatsapp Mobile app op hetzelfde apparaat dat gebruikt werd om de QR code van TimelinedAI te scannen en probeer een bericht te sturen naar het Timelines support nummer(+447441447478), de tekst van het bericht: "test vanaf whatsapp mobiel". Wacht tot de afleverstatus van het bericht is bijgewerkt naar Verzonden en vervolgens naar Afgeleverd.
  2. Als het niet wordt bijgewerkt, zorg er dan voor dat je mobiele apparaat is opgeladen, start je mobiele apparaat opnieuw op en controleer of het verbonden is met internet om ervoor te zorgen dat de connectiviteit van Whatsapp Mobile app wordt hersteld.
  3. Herhaal stap 1 - 2 tot het succes.
  4. Probeer een bericht te sturen van TimelinesAI naar het Timelines supportnummer(+447441447478), de tekst van het bericht: "test van TimelinesAI". Wacht tot de afleverstatus van het bericht is bijgewerkt naar Verzonden en vervolgens naar Afgeleverd.
  5. Als dat niet het geval is, ga dan naar https://app.timelines.ai/whatsapp en verander de tijd van het overnemen van de Whatsapp-sessie in het tabblad Whatsapp in 10 minuten.
  6. Open gewoon Whatsapp Web en probeer een bericht te sturen naar het Timelines support nummer(+447441447478), de tekst van het bericht: "test vanuit whatsapp web". Zorg ervoor dat het bericht verschijnt in uw Whatsapp Mobile app.
  7. Herhaal stap (4).
  8. Als het bovenstaande niet heeft geholpen, dan heb je een groot connectiviteitsprobleem met je Whatsapp Mobile app. We raden je aan om de Whatsapp Mobile app opnieuw te installeren of over te schakelen op een ander mobiel apparaat.

Neem contact met ons op

Als u nog steeds technische problemen ondervindt met uw TimelinesAI, neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder in uw scherm en we helpen u graag verder.