Kan Pipedrive account niet verbinden met TimelinesAI

Hier vindt u verschillende redenen waarom TimelinesAI geen verbinding maakt met Pipedrive en hoe u dit kunt oplossen.

"Fout "App al geïnstalleerd

Deze fout kan worden gevolgd door een andere fout, die luidt "Pipedrive integratie fout".

De reden waarom dit gebeurt is door de TimelinesAI - Whatsapp Pipedrive integratie app, die al geïnstalleerd is voor je Pipedrive account.

Om dit op te lossen kun je de applicatie verwijderen uit je Pipedrive account:

1. Ga naar je Pipedrive-account en klik op je profielfoto, die rechtsboven in je scherm staat
  2. Klik vervolgens op "Tools en integraties"; selecteer daar "Marketplace-apps".
  3. Klik ten slotte op de knop met de 3 puntjes en selecteer "Verwijderen":

Zodra u de applicatie hebt verwijderd, kunt u deze opnieuw installeren vanaf TimelinesAI:

• Zorg ervoor dat je hiervoor dezelfde browser gebruikt; het gebruik van tabbladen binnen het venster van de webbrowser is aanvaardbaar
  • Log in op uw TimelinesAI account en ga naar de "Pipedrive" sectie(we raden aan om ook in te loggen op uw Pipedrive account)
  • Klik op de groene knop "Pipedrive verbinden" en volg de aanwijzingen die het platform je geeft
  • Na het volgen van de aanwijzingen installeert het platform onze applicatie automatisch in je Pipedrive account en zou je Pipedrive integratie moeten werken zoals verwacht.

"Vraag de TimelinesAI workspace eigenaar om de uitnodiging"

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom je deze boodschap zou zien wanneer je probeert je Pipedrive account te verbinden met TimelinesAI:

1. De TimelinesAI workspace eigenaar moet je nog uitnodigen voor het team
  2. Het Pipedrive account is niet goed ingesteld(zie de sectie hierboven "App al geïnstalleerd").
  3. Uw Pipedrive account wordt gebruikt in een andere TimelinesAI workspace of account

We raden je aan om de bovenstaande mogelijke redenen te bekijken.

Als je de bovenstaande redenen hebt bekeken en bevestigd dat ze niet van toepassing zijn op jouw situatie, volg dan de volgende stappen op
:

• Log in op uw TimelinesAI account en ga naar de "Pipedrive" sectie(we raden aan om ook in te loggen op uw Pipedrive account)
  • Klik op de groene knop "Pipedrive verbinden" en volg de aanwijzingen die het platform je geeft
  • Na het volgen van de aanwijzingen installeert het platform onze applicatie automatisch in je Pipedrive account en zou je Pipedrive integratie moeten werken zoals verwacht.

Als je na het volgen van de stappen nog steeds een foutmelding krijgt, neem dan contact met ons op via de in-app support chat of e-mail(support@timelines.ai) met aanvullende informatie, zodat we je verder kunnen helpen.

Kan geen verbinding maken met je Pipedrive account - Grijze knop

Als u dit gedrag opmerkt terwijl u probeert uw Pipedrive account te verbinden, vanuit de "Pipedrive" sectie op TimelinesAI, dan betekent dit dat de eigenaar van uw TimelinesAI workspace zijn Pipedrive account nog niet heeft verbonden.

TimelinesAI vereist een Master Pipedrive account verbonden met de workspace, omdat dit alle accounts in dat Pipedrive Organisatie account toestaat om verbonden te worden door hun respectievelijke gebruikers.

Daarom raden we aan om de eigenaar van uw TimelinesAI workspace te informeren om eerst hun Pipedrive account te verbinden, zodat u en uw teamgenoten uw respectievelijke Pipedrive accounts kunnen verbinden met uw TimelinesAI accounts.

Houd in gedachten dat je altijd contact met ons kunt opnemen via chat of e-mail(hello@timelines.ai), zodat we je alle hulp kunnen bieden die je nodig hebt.